Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Stanisław Jarosz odznaczony przez Ministra

Prezes_wedlinaMinister Rolnictwa i Rozwoju Wsi odznaczył Stanisława Jarosza odznaką honorową „Zasłużony dla rolnictwa”. O wyróżnienie wnioskowało Polskie Stowarzyszenie Producentów Wyrobów Wędzonych Tradycyjnie.
Stanisław Jarosz jest założycielem i właścicielem firmy „Taurus” w Pilźnie, prężnie się rozwijającej i obecnie zatrudniającej 550 pracowników. To także znany propagator podkarpackiej tradycyjnej żywności, w tym wędlin tradycyjnie wędzonych i produktów garmażeryjnych opartych na recepturach z okolic Pilzna. Już 15 produktów firmy wpisano na listę wyrobów tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, a 4 produkty oznaczono znakiem PDŻ (Poznaj Dobrą Żywność), z kolei godłem Teraz Polska uhonorowano 11 asortymentów wędlin i linii wyrobów garmażeryjnych. „Taurus” otrzymał też 4 statuetki Perły w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo.
źródło: Urząd Gminy w Pilźnie

Podziel się z innymi

Shares

Więcej informacji...

My i nasi partnerzy uzyskujemy dostęp i przechowujemy informacje na urządzeniu oraz przetwarzamy dane osobowe, takie jak unikalne identyfikatory i standardowe informacje wysyłane przez urządzenie czy dane przeglądania w celu wyboru oraz tworzenia profilu spersonalizowanych treści i reklam, pomiaru wydajności treści i reklam, a także rozwijania i ulepszania produktów. Za zgodą użytkownika my i nasi partnerzy możemy korzystać z precyzyjnych danych geolokalizacyjnych oraz identyfikację poprzez skanowanie urządzeń.

Kliknięcie w przycisk poniżej pozwala na wyrażenie zgody na przetwarzanie danych przez nas i naszych partnerów, zgodnie z opisem powyżej. Możesz również uzyskać dostęp do bardziej szczegółowych informacji i zmienić swoje preferencje zanim wyrazisz zgodę lub odmówisz jej wyrażenia. Niektóre rodzaje przetwarzania danych nie wymagają zgody użytkownika, ale masz prawo sprzeciwić się takiemu przetwarzaniu. Preferencje nie będą miały zastosowania do innych witryn posiadających zgodę globalną lub serwisową.