Previous slide
Next slide

Warsztaty kulinarne z Piotrem Bassara w Nagawczynie

11 marca w Domu Kultury w Nagawczynie odbyły się warsztaty kulinarne dla KGW Nagawczyna – Lokalny „think tank” w ramach projektu pt.”Mix and stir! Realizacja kompetencji podnoszących jakość życia za pomocą nowych narzędzi edukacyjnych w ramach programu Erasmus+

Wspólnie pod okiem znanego kucharza Piotra Bassara członkinie Koła Gospodyń Wiejskich w Nagawczynie wraz z zaprzyjaźnionymi sympatykami Koła przygotowały dania według stuletnich przepisów kuchni staropolskiej m.in. Małaje z serem, Pasztet postny z jaj z grzybami i paluszkami krabowymi oraz Kotlety wieprzowe z sosem chrzanowym.

Była to doskonała okazja do wymiany doświadczeń, podniesienia umiejętności kulinarnych oraz integracji. Na koniec warsztatów odbyła się degustacja przygotowanych potraw, która była najsympatyczniejszym punktem spotkania. Wszystkie potrawy były pyszne! Dziękujemy Piotrowi Bassara za poświęcony czas i podzielenie się swymi umiejętnościami kulinarnymi.
Czekamy na kolejne spotkania
Źródło: Gmina Dębica

Podziel się z innymi

Shares
Previous slide
Next slide

Więcej informacji...

My i nasi partnerzy uzyskujemy dostęp i przechowujemy informacje na urządzeniu oraz przetwarzamy dane osobowe, takie jak unikalne identyfikatory i standardowe informacje wysyłane przez urządzenie czy dane przeglądania w celu wyboru oraz tworzenia profilu spersonalizowanych treści i reklam, pomiaru wydajności treści i reklam, a także rozwijania i ulepszania produktów. Za zgodą użytkownika my i nasi partnerzy możemy korzystać z precyzyjnych danych geolokalizacyjnych oraz identyfikację poprzez skanowanie urządzeń.

Kliknięcie w przycisk poniżej pozwala na wyrażenie zgody na przetwarzanie danych przez nas i naszych partnerów, zgodnie z opisem powyżej. Możesz również uzyskać dostęp do bardziej szczegółowych informacji i zmienić swoje preferencje zanim wyrazisz zgodę lub odmówisz jej wyrażenia. Niektóre rodzaje przetwarzania danych nie wymagają zgody użytkownika, ale masz prawo sprzeciwić się takiemu przetwarzaniu. Preferencje nie będą miały zastosowania do innych witryn posiadających zgodę globalną lub serwisową.